عراقچی با هشدار نسبت به هرگونه اقدام ماجراجویانه از سوی آمریکا: آماده پاسخ قاطع به هرگونه تعرض هستیم وزارت امور خارجه: به دفاع مقتدرانه ادامه می‌دهیم / ایران هیچ خصومتی با کشور‌های منطقه ندارد پست‌های عجیب ترامپ و تکرار ادعا‌ها درباره ایران، ونزوئلا و گرینلند کانال ۱۲ اسرائیل: تصمیم ترامپ برای حمله گسترده به ایران قطعی نیست/ اسرائیل در آماده‌باش کامل قرار گرفته ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است

کشته شدن ۲ اسیر اسرائیلی بر اثر بمباران غزه

کشته شدن ۲ اسیر اسرائیلی بر اثر بمباران غزه گردان‌های شهید عزالدین القسام اعلام کرد بر اثر بمباران غزه توسط جنگنده‌های رژیم اسرائیل، ۲ اسیر این رژیم نزد مقاومت فلسطین کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۰۹ - ۲۵ دی ۱۴۰۲ - 2024 January 15
کد خبر: ۲۲۳۵۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ گردان‌های عز الدین القسام شاخه نظامی جنبش حماس، نام این ۲ اسیر صهیونیست در غزه را «یوسی شرعابی» و «تایس فریسکی» اعلام کرد.

این در حالی است که ابوعبیده سخنگوی گردان‌های القسام یکشنبه شب در پیامی تصویری گفت که طی هفته‌های اخیر بسیاری از اسرا به دلیل حملات و بمباران رژیم صهیونیستی کشته شدند.

ابوعبیده همچنین، اظهار داشت: دشمن در تحقق اهدافش و آزادی اسرای خود از غزه ناکام مانده است و بسیاری از اسرای دشمن طی هفته‌های اخیر سرنوشتی نامشخص پیدا کردند. بیشتر این اسرا کشته شده‌اند و مسوولیت این موضوع هم کاملا متوجه رژیم صهیونیستی است.

مقاومت فلسطین اعلام کرده که تا توقف کامل جنگ در غزه، هرگز حاضر نخواهد شد که برای آزادی اسیران صهیونیست با این رژیم وارد مذاکره شود.

مقاومت فلسطین همچنین تأکید کرده است که سران رژیم صهیونیستی بدون آزادی اسیران فلسطینی، هرگز قادر نخواهد بود که به اسیران خود دست یابد.

رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروه‌های مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از هفته‌ها جنایت در این منطقه به اهداف خود نرسید و به مذاکره با مقاومت روی آورد.

زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد. / الجزیره

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار